PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • truck-racing-istanbul_1
    • truck-racing-istanbul_2
    • truck-racing-istanbul_3
 

17.05.2012

TRUCK RACING ISTANBUL 2012

TRUCK RACING: DOBAR POČETAK ZA RENAULT TRUCKS U ISTANBULU

 

Staza Istanbul Park, novo mjesto natjecanja, prošli vikend bila je domaćinom prve etape europskog prvenstva FIA 2012 Truck Racing i mjesto zbivanja žestokog natjecanja. Tim Renault Trucks-MKR Technology, odlučan u namjeri da pobijedi na prvenstvu, ostvario je vrijedne bodove i zauzeo četiri mjesta na podijumu u četiri utrke. Kao i obično Renault Trucks obilježio je početak sezone snažnom komercijalnom prisutnošću. Preko 850 proizvođačevih klijenata i partnera pratilo je utrke i iskusilo različite atrakcije u blizini staze.


Nakon zimskih priprema natjecanje je napokon započelo za vozače Truck Racinga. I to na najljepši mogući način jer su kamioni bili bliži nego ikad: za vrijeme nedjeljnog „superpola“, pet najboljih bilo je svega u jednoj sekundi udaljeno jedno od drugog! Nakon što se po jedan vozač popeo na podijum za svaku utrku (četiri utrke i četiri mjesta na podijumu), tim Renault Trucks-MKR Technology skupio je vrijedne bodove u sklopu prvenstva za vozače i postao vodeći u ekipnom natjecanju.


Započevši novu sezonu u stilu kakav i zaslužuje Renault Trucks bio je glavni partner ovog prvog natjecanja održanog u Istanbulu. U prijemnom području veličine 200 m², Renault Trucks postavio je VIP štand za svoje klijente i goste pružajući im jedinstven i neomotan pogled na sva događanja. Renault Trucks je također priredio različite atrakcije koje su se fokusirale oko njegovih vozila i Optifuel Solutions, kao što su mini-circuits, butik s proizvodima koji je privukao mnogo entuzijasta, i naravno uzbuđenje kod utrka s kamionima na simulatorima. Videoigra Truck Racing by Renault Trucks još uvijek je dostupna za iPhone, Android, iPad i Google Play – i može se besplatno preuzeti za vrijeme vikend utrka.


Nakon vrlo lijepog starta, Renault Trucks se veseli skorašnjem susretu s obožavateljima i to 19. i 20. svibnja u Misanu, u Italiji, na drugom događaju prvenstva.


Kalendar Truck Racing 2012

19/20 svibanj - Misano, Italija      
9/10 lipanj - Jarama, Španjolska     
23/24 lipanj - Nogaro, Francuska     
30 lipanj /1 srpanj - Donington Park, Velika Britanija     
14/15 srpanj - Nürburg Ring, Njemačka      
28/29 srpanj - Smolensk, Rusija      
1/2 rujan - Most, Češka      
22/23 rujan - Zolder, Belgija      
6/7 listopad - Jarama, Španjoslka     
13/14 listopad - Le Mans, Francuska


Foto:
Truck Racing Istanbul 1, 2 & 3: Svi su bili uzbuđeni vidjeti prve utrke sezone a tim Renault Trucks-MKR Technology nagradio se s četiri mjesta na podijumu u četiri utrke.
Fotografije: © Renault Trucks

 

Priopćenje u PDFu