PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • misano2012_1
    • misano2012_interieure
 

21.06.2012

TRUCK RACING MISANO 2012

TRUCK RACING: RENAULT TRUCKS OSTAJE DOSLJEDAN U MISANU


Nakon Istanbula kamioni europskog prvenstva Truck Racing odmah su nastavili s natjecanjem prošli tjedan u Misanu, u Italiji. Tim Renault Trucks-MKR Technology ponovno je osvojio četiri podijuma u četiri utrke. Posljedica toga je da se Markus Oestreich popeo na 3.mjesto u prvenstvu dok je tim učvrstio svoju vodeću poziciju u timskom rangiranju. Ova utrka također je bila prilika da se istakne inicijativa pod nazivom "all for fuel eco" (Sve za uštedu goriva) kao i brojne aplikacije koje je razvio proizvođač.

Četiri utrke i četiri mjesta na podjiumu postaje uobičajen rezultat za tim Renault Trucks-MKR Technology. Čini se da tim svoju zaštitnu marku stvara konstantom što je i doprinijelo prvenstvu na način da su Markus Oestreich i Adam Lacko čvrsto zadržali svoje treće i četvrto mjesto dok je Markus Bösiger na 6. mjestu. U ekipnom natjecanju tim Renault Trucks-MKR Technology je još uvijek daleko ispred s osvojenih 213 bodova. Nova sezona već obećava.


Paralelno sa samim natjecanjem Renault Trucks iskoristio je događaj i prisutnost mnogih klijenata i vozača kako bi predstavio svoja vozila. Paddock u Misanu Renault Magnum Legend – posebno izdanje koje slavi 20 godina postojanja ovog legendarnog vozila, zatim Renault Premium Optifuel, vozilo posvećeno uštedi goriva i opremljeno funkcijom Optiroll, koja potpuno iskorištava inerciju vozila za veću uštedu goriva.


Klijentima i ostalim gledateljima predstavljene su i aplikacije za iPhone, iPad ili Android. Neke od njih su dizajnirane kako bi olakšale vozačev posao. Kao primjerice Time Book, dnevnik vožnje za 21. stoljeće, NavTruck, jedini GPS za navigaciju teških teretnih vozila razvijen za ove platforme ili Deliver Eye, aplikacija koja omogućuje da geografski „tagirana“ fotografija opravda kašnjenje ili dokaže da je roba oštećena.


Tu su i aplikacije zabavnog karaktera kao što je Renault Trucks Racing, video-igra simulacije utrka kamiona sada dostupna u verziji HD za iPad koja je zasigurno oduševila posjetitelje i foto galerija vozača aplikacija Truckers Gallery gdje entuzijasti dijele fotografije svojih kamiona s ostatkom svijeta.

Događanje u Misanu također je bila prilika za pobjednike natjecanja "najbolji mehaničar godine", koje je organizirao Renault Trucks Italija, kako bi vidjeli utrku „iznutra“ i pridružili se službenom timu Renault Trucks-MKR Technology preko vikenda.


Renault Trucks ugostio je skoro 1000 uzvanika na svome štandu i u posebnom dijelu tribine s desne linije štandova. Po pitanju organizacije procijenjeno je da je broj gledatelja preko vikenda bio oko 30 000.              Renault Trucks se veseli ponovnom susretu sa svojim obožavateljima u sljedećoj utrci 09. i 10. 06. u Jarami, u Španjolskoj.


Foto:
Truck Racing Misano 1 & 2: Četiri mjesta na podijumu u četiri utrke omogućilo je da se Markus Oestreich popne na treće mjesto na prvenstvu.
Fotografije: © Renault Trucks

 

Download u PDFu