PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • nurburgring-1
    • nurburgring-2
    • nurburgring-3
    • nurburgring-4
 

20.07.2012

RENAULT TRUCKS NÜRBURGRING

DVIJE POBJEDE ZA RENAULT TRUCKS U NÜRBURGRINGU


Odnijevši dvije pobjede na njemačkoj stazi u Nürburgringu vozači i vozila tima Renault Trucks-MKR Technology ostavili su trag na najpopularnijem događaju sezone. Tog vikenda Renault Trucks ugostio je 4500 klijenta i izložio razna vozila s tematikom "utrka" od Renault Mastera do Renault Magnuma.


Kiša nije uspjela spriječiti masovno gledateljstvo da se spusti na stazu u Nürburgringu. Usprkos neprestanom pljusku gomila od preko 200 000 ljudi nije posustala vidjeti vozače Renault Trucksa na vrhu podijuma. U iznimno teškim uvjetima Adam Lacko došao je na vrh već u prvoj utrci vikenda. Markus Oestreich zaokružio je dvodnevni događaj trijumfirajući u zadnjoj utrci.


Tijekom ovoga velikoga događaja u Njemačkoj podružnica Renault Trucksa ugostila je oko 4500 klijenata kao i članova Renault Trucks Truck Driver kluba u VIP namijenjenom prostoru gdje su mogli pratiti utrke u idealnim uvjetima. Izložena vozila bila su specijalno izdanje Renault Premium Route Truck Racing, dva Renault Magnuma u timskim bojama Renault Trucks-MKR Technology i Renault Master u tematici "Truck Racing". Van staze u Trucker Camp B3, području gdje se nalazilo stotinjak kamiona, Renault Trucks izložio je 5 Renault Magnuma koje je ukrasio rumunjski dizajner Ionica Dogaru, pobjednik prošlogodišnjeg natjecanja iz dizajna povodom 20. rođendana ovoga legendarnog vozila.


Sljedeći Truck Racing vikend održat će se u Smolensku, u Rusiji.


Foto:
Nürburgring 1, 2, 3 & 4: Truck Racing vikend u Nürburgringu bio je težak s obzirom na obilne kiše ali Adam Lacko i Markus Oestreich odnijeli su pobjedu u Njemačkoj.


Fotografije: © Renault Trucks

Priopćenje u PDFu

Potražite ovdje našu web stranicu posvećenu Truck Racingu