PRESS


 • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
  • iaa-2012_1
  • iaa-2012_2
  • iaa-2012_3
  • iaa-2012_4
  • iaa-2012_5
 

26.07.2012

RENAULT TRUCKS NA SALONU IAA

RENAULT TRUCKS ĆE PREDSTAVITI SVOJU EURO VI TEHNOLOGIJU NA SALONU IAA

 

Od 20. do 27. rujna Renault Trucks će izlagati u Hanoveru na sajmu IAA (u hali 17 na štandu broj A21). Pretpremijerno će se moći vidjeti tehnologija koju je proizvođač razvio kako bi odgovorio Euro VI normi, koja stupa na snagu 2014.g.


Kao pionir tehnologije za uštedu goriva proizvođač će također iznijeti svoja rješenja za pomoć prijevoznicima u smanjenju njihovih operativnih troškova povezanih s potrošnjom. Pod banerom All for Fuel Eco (Sve za uštedu goriva) Renault Trucks će pokazati različita vozila koja će uključivati i najnoviju verziju Renault Premium Route Optifuel, sustav Optitrack za vozila iz game za građevinarstvo na izvedbi Renault Premium Lander šasija, Renault Midlum s paketom Optifuel i Renault Master Euro V s optimiziranom potrošnjom. Nadalje će izložiti alternativna rješenja s električnim Renault Maxity, Renault Premium Distribution koji vozi na CNG i Renault Premium Distribution Hybrys Tech. Proizvođač će također predstaviti eksperimentalni Renault Midlum Electric koji je trenutno na testiranju u okolici Pariza. Više nego ikada prije Renault Trucks će odgovoriti izazovima cestovnog prijevoza na način da će klijentima ponuditi pravo vozilo koje koristi pravu energiju na pravome mjestu.


Na štandu će "Fuel Eco" simulatori pokazati posjetiteljima koliko se može uštedjeti smanjenjem potrošnje goriva. Svaki će igrač vozeći kamion trebati dostaviti robu na vrijeme trošeći što manje goriva. Pobjednik je onaj koji postigne najbolju komercijalnu brzinu s najmanjom potrošnjom.


Proizvođač koji je usmjeren na budućnost predstavit će i novu trodimenzionalnu studiju vozila za duge pruge, optimiziranog za potrošnju. Ona je kreacija timova iz Halle du Design i rezultat je razmišljanja oslobođenih industrijskih ograničenja o mogućnostima još učinkovitijeg kamiona. Ovaj cilj postignut je temeljem nekoliko odabira vezanih uz tehnologiju, materijale i inovaciju upravljanih aerodinamikom. Futuristički kamion dizajniran je kako bi proizvođača dugoročno usmjerio na istraživanja o još većem smanjenju potrošnje goriva.


Naposljetku kamion je i predmet strasti. Zbog toga je Renault Trucks namijenio prostor za zaljubljenike gdje će se nalaziti jedan od trkaćih kamiona tima Renault Trucks-MKR Technology, simulatori koji će pružiti posjetiteljima osjećaj vozača utrka, mogućnost učlanjenja u Renault Trucks Truck Driver Club i boutique za vjerne obožavatelje marke.

 


Opis foto:
IAA 2012 1, 2 & 3: Na IAA uz najnoviju verziju Renault Premium Route Optifuel, bit će predstavljena vozila iz serije Clean Tech – Renault Maxity Electric, Renault Premium Distribution koji vozi na CNG i Renault Premium Distribution Hybrys Tech.
IAA 2012 4: Posjetitelji će imati priliku vidjeti jednog od trkaćih kamiona tima Renault Trucks-MKR Technology
Fotografije: ©


Fotografije: © Renault Trucks

 

Preuzmite press objavu u PDFu