PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • aa-presse-info-most-2012-01
    • aa-presse-info-most-2012-02
    • aa-presse-info-most-2012-03
 

05.09.2012

TRUCK RACING MOST 2012

SLAVLJE RENAULT TRUCKSA U ČEŠKOJ


Na stazi u Mostu, u Češkoj, rodio se tim MKR Technology. Ovogodišnje je izdanje Renault Trucks ponovno odradio u velikom stilu. Sa oko 900 uzvanika, dvanaest izloženih vozila, raznim atrakcijama u padokku i oko staze francuski proizvođač ponovno je bio sveprisutan. Što se tiče rezultata, tim je odnio tri mjesta na podijumu te je zadržao vodeću poziciju u ekipnom poretku.


U osmom susretu sezone tim Renault Trucks-MKR Technology natjecao se na domaćem terenu u Mostu, u Češkoj. Na kraju vikenda osvojio je tri mjesta na podijumu u četiri utrke: dva mjesta sa Markus Oestreichom u prvoj i posljednjoj utrci i treće mjesto s Markus Bösigerom u trećoj utrci. S ovako dobrim rezultatom Markus Oestreich uspio je čak preuzeti treću poziciju svome timskome kolegi Adamu Lacku u sveukupnom poretku. U ekipnom poretku tim Renault Trucks-MKR Technology i dalje drži vodeću poziciju sa osvojenih 750 bodova. Za upravljačem vozila Renault Premium Racing od Tima 14 Anthony Janiec također se istaknuo i to u drugoj utrci spektakularnim izbijanjem naprijed. Startao je od štandova, odnosno od zadnje pozicije, a završio je utrku na 5.mjestu.


Renault Trucks je kako bi pružio svome timu podršku kakvu zaslužuje na domaćem terenu sve organizirao u velikom stilu. Preko 900 čeških, slovačkih, njemačkih, mađarskih i poljskih klijenata pozvano je da se pridruži timu i s njime podijeli entuzijazam tijekom vikenda. U nedjelju je parada vozila Renault Trucks predstavila gamu vozila za duge pruge i gamu za građevinarstvo. 97 000 posjetitelja tijekom vikenda moglo je uživati u nekoliko atrakcija i aktivnosti koje im je nudio Renault Trucks. Na štandu proizvođača zahvaljujući gigantskim zaslonima i dvojici čeških komentatora posjetitelji su mogli pratiti sve što se događalo na startu i štandovima. Posjetitelje štanda dodatno je razveselilo dijeljenje autograma od vozača kao i od češke olimpijske prvakinje Mirke Knapkove.


Za sve obožavatelje koji nisu mogli doći web stranica Renault Trucks Racing http://truckracing.renault-trucks.com/hr prenosila je direktno sve četiri utrke tijekom vikenda. Ovakve inicijative još su jednom omogućile da Renault Trucks podijeli svoju strast za kamione i natjecanje sa svojim klijentima i mnogim obožavateljima.
Renault Trucks se veseli ponovnom susretu sa svim svojim obožavateljima 22. i 23. 09. na sljedećoj utrci u belgijskom Zolderu.


Kalendar za sezonu 2012

Datum

Grad

Država

22./23. 09

Zolder

Belgija

6./7. 10

Jarama

Španjolska

13./14. 10

Le Mans

Francuska

 

Opis foto:

Truck Racing Most 1, 2 & 3: Ne samo da je tijekom „home-Grand Prix” uživalo 900 uzvanika već je na stazi bila i češka olimpijska prvakinja u veslanju Mirka Knapková a Markus Oestreich i Markus Bösiger završili su utke na podijumu.


Fotografije: © Renault Trucks

Ovdje je priopćenje u PDFu

Potražite ovdje našu web stranicu posvećenu Truck Racingu