PRESS


 

19.09.2012

RENAULT TRUCKS S NOVOM GAMOM U JUNU 2013.

U 2013. RENAULT TRUCKS ĆE KOMPLETNO IZMIJENITI SVOJU GAMU VOZILA


Za vrijeme sajma IAA u Hanoveru, Predsjednik Renault Trucksa, Heinz-Jürgen Löw, objavio je da će game vozila za međunarodni transport, građevinarstvo i distribuciju biti kompletno izmijenjene u junu 2013. Ističući uspješnost svake marke unutar grupe Volvo kao rezultat reorganizacije od Renault Trucksa namjerava učiniti model izvrsnosti.


Za vrijeme tiskovne konferencije na sajmu u Hanoveru, Heinz-Jürgen Löw, predsjednik Renault Trucksa, objavio je da će prijelaz na Euro VI standard biti prilika za kompletnu obnove game vozila za međunarodni transport, građevinarstvo i distribuciju i to već od lipnja 2013. Sva spomenuta vozila trenutno se nalaze na testiranju na test pistama Renault Trucksa i kod klijenata partnera u stvarnim radnim uvjetima. Jer je uzimajući u obzir potrebe i očekivanja klijenta Renault Trucks razvio i dizajnirao ova vozila. Ova nova gama ima za cilj dosegnuti izvrsnost i Renault Trucks čini sve kako bi ga i postigao. Heinz-Jürgen Löw pripremio je teren rekavši: "U lipnju će se dogoditi prava revolucija. Naša će vas nova vozila iznenaditi, ne samo po pitanju njihova dizajna nego i performansi. Težimo izvrsnosti i činimo sve kako bi ju i postigli."

Ovdje pročitajte cijeli članak


Za sajam IAA u Hanoveru Renault Trucks lansirao je mini web stranicu posebno namijenjenu novinarima i to na sljedećoj adresi:
http://corporate.renault-trucks.com/iaa2012/
Dostupna na 5 jezika, sadrži sva priopćenja i dokumente koje su novinari dobili tijekom sajma. Stranica će redovito biti ažurirana s novim ponudama koje će proizvođač predstavljati tijekom sljedećih deset dana.