PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • aa-presse-info-jarama-2012-01
    • aa-presse-info-jarama-2012-02
    • aa-presse-info-jarama-2012-03
    • aa-presse-info-jarama-2012-04
 

10.10.2012

TRUCK RACING JARAMA

TRUCK RACING: RENAULT TRUCKS SE PRIBLIŽAVA TIMSKOM NASLOVU


Osvojivši mjesta na podiju u svakoj od 4 utrke na pretposljednjem vikendu sezone prvenstva Truck Racing u Jarami, u Španjolskoj, vozači Renault Trucksa stavili su tim u vrlo povoljan položaj za osvajanje naslova prvaka 2012. Preko 300 uzvanika marke pratilo je utrke i uživalo u atrakcijama i aktivnostima koje je organizirao Renault Trucks Spain-Portugal.


Već majstori u dosljednosti, vozači tima Renault Trucks MKR-Technology zauzeli su četiri mjesta na podiju u ukupno četiri utrke na 10tom odnosno pretposljednjem susretu sezone u španjolskoj Jarami. Markus Oestreich prvi je stao na podij nakon što je stigao treći u prvoj subotnjoj utrci. Na njega se kasnije ugledao Adam Lacko (sa drugim mjestom) koji je ponovio sjajnu izvedbu na zadnjoj utrci vikenda. U utrci br°3 Markus Bösiger stigao je treći a njega je slijedilo dvoje timskih kolega na četvrtom, odnosno petom mjestu. Ova dosljednost doprinijela je timskom plasmanu jer je tim Renault Trucks-MKR Technology još uvijek u vodstvu sa osvojenih ukupno 941 boda i to pred sami kraj sezone, od kojih ih dijeli jedna utrka.


Preko 300 gostiju pratilo je utrke tijekom vikenda i dijelilo svoje entuzijazam sa Renault Trucksom. U samom mjestu proizvođač je izložio nekoliko vozila is svoje game. Renault Master, posebna izdanja Renault Premium Optifuel i Renault Premium Truck Racing i nekoliko primjeraka iz ponude rabljenih vozila Selection. Ovaj događaj je također bila prilika za Renault Trucks Spain da pokaže Magnum Legend N°63 španjolskom prijevozniku rođenom 1963! Također je bilo izloženo jedno od vozila Sherpa koje je sudjelovalo na ekspediciji Cape to Cape te je još jednom pokazalo popularnost ovoga vozila među publikom. Ništa manje nisu bili popularni i simulatori utrka Truck Racing kao i boutique, a Truck Driver Club dočekao je mnoge vozače koji su poželjeli pridružiti se klubu i na taj način pokazati svoju oduševljenost markom.


Proizvođač se veseli susretu sa svojim fanovima sljedeći vikend, na stazi Bugatti u Le Mansu, na završnom događaju sezone 2012!

Press objava u PDFu


Opis foto:
Četiri utrke i četiri mjesta na podijumu – posjetitelje je na predzadnjem susretu Truck Racing prvenstva u Jarami dočekalo puno akcije i uzbuđenja
Fotografije: © Renault Trucks