PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • deliver_eye_1
    • deliver_eye_2
    • deliver_eye_3
 

22.04.2011

DELIVER EYE

DELIVER EYE: NOVA APLIKACIJA OD RENAULT TRUCKSA ZA SMARTPHONES DIZAJNIRANA ZBOG VOZAČA

 

Kako vozač može objasniti svome nadređenom da je zakasnio na isporuku zbog gustog prometa? Kad vozač utovari robu koja je već oštećena kako će to objasniti kupcu koji će zaprimiti tu istu robu? Rješenje se zove Deliver Eye. Ovo je nova, besplatna aplikacija od Renault Trucksa za Smartphones namijenjena profesionalnim prijevoznicima, dostupna za platforme iPhone I Android. Zahvaljujući njoj u trenutku nezgode vozač može snimiti fotografiju koja će prikazati vrijeme, datum i mjesto gdje se on nalazi. Zatim jednostavnim klikom fotografiju vozač može direktno poslati svome nadređenom i dokazati svoja buduća objašnjenja; besplatan, jednostavan za korištenje i učinkovit alat bit će veoma koristan za vozače. U potpunosti usklađen sa pristupom Renault Trucks Deliver koji se temelji na pružanju podrške prijevoznicima i njihovim zadacima, proizvođač će napraviti dodatne aplikacije ovakvog tipa koje će biti dostupne do kraja godine.

 

Nova i jednostavna za korištenje aplikacija za Smartphones razvijena od strane Renault Trucksa napravljena je kako bi ispunila zahtjeve vozača. Oni su nastali jer vozači se često nađu u situaciji da ne mogu dokazati svojim menadžerima ili klijentima razlog kasne isporuke ili zašto je roba stigla oštećena – vjerovanje nikad nije dovoljno učinkovito kao što je dokaz. Od sada s novom aplikacijom Deliver Eye bit će u mogućnosti poslati dokaz direktno svom nadređenom i kupcima. Na primjer, u slučaju zastoja u prometu vozač može snimiti fotografiju na kojoj će biti prikazano mjesto na kojem se nalazi zajedno s datumom i vremenom, te jednostavnim klikom istu fotografiju može poslati e-mailom svome nadređenom, čiji detalji će već biti uneseni u mobitel. Ovo znači da će nadređena osoba znati u stvarnom vremenu razloge kašnjenja i to je dodatni razlog za menadžerove bolje razumijevanje kad vozač napokon stigne na odredište. Također se vozači znaju naći u situaciji da utovare robu koja je već oštećena. Pri isporuci nije lako objasniti kupcu da se oštećenje nije dogodilo u posljednjoj fazi prijevoza. Korištenjem aplikacije Deliver Eye tj. snimanjem fotografije i tagiranjem mjesta "geo-tag" i vozačevo objašnjenje može biti učinkovitije. Korisnici će stoga moći koristiti uvijek dostupni alat svaki put kad uvide da je to potrebno i u različitim situacijama.


Aplikacija Deliver Eye, besplatna i dostupna na tržištima App Store i Android, potpuno odražava poruku Renault Trucks Deliver. Nastao prije nekoliko godina onaj slogan ima za cilj vratiti ponos profesionalcima cestovnog prijevoza, posebno vozačima, ističući njihovu temeljnu ulogu u našem društvu. Transportna industrija je jedna od onih koja je prošla kroz najviše procesa modernizacije u zadnjih nekoliko godina i uvođenje mobilnog interneta u svakodnevni život vozača revolucija je koja se može usporediti s onom kad je Internet uveden u urede. Stoga im Renault Trucks želi asistirati koliko je god to moguće nudeći im aplikacije za njihove potrebe i želje. Slično je i s NavTruckom lansiranim u veljači, prvim GPSom za teška vozila dostupan na platformama iPhone i Android, pomoću kojeg Renault Trucks pomaže vozačima da ne gube vrijeme jer na primjer most nije dovoljno visok za prolaz ili je cesta preuska. Osim što olakšavaju njihov svakodnevni život, ove aplikacije pomažu u učinkovitijem ispunjavanja zadataka. Ovaj kredo koristit će se i za nadolazeće aplikacije za Smartphones koje će Renault Trucks lansirati tijekom 2011.


Opis FOTO: Deliver Eye 1, 2 & 3: Userfriendly smartphone aplikacija od Renault Trucksa pruža podršku vozačima u njihovom svakodnevnom poslovanju

 

Priopćenje u PDF obliku možete preuzeti ovdje