PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • dogadanja-bandeau-page-interieure
    • test-voznja-house-milos
 

04.11.2010

DEMONSTRATION DAYS U SARAJEVU

 

RENAULT TRUCKS DEMONSTRATION DAYS U SARAJEVU

 

Firma Renault Trucks organizirala je 15. i 16.10. u Sarajevu On-road i Off-road test vožnje u stvarnim uvjetima za svoje potencijalne i sadašnje klijente, kao i za vozače. Dok je prvi dan bio namijenjen VIP gostima i klijentima Renault Trucksa, drugi dan je bio otvoren za sve posjetitelje koji su poželjeli testirati vozila.

 

Firma Renault Trucks organizirala je uz pomoć svojih ovlaštenih partnera u BiH Demonstration Days događaj u Sarajevu koji je uključio test vožnje čitave game vozila Renault Trucks u stvarnim uvjetima. Renault Trucks ima u ponudi široku paletu vozila od 2,8 do 40 t, kao i rješenja za sve vrsta transporta. Sva su se vozila mogla testirati tijekom ovog eventa i to na dvije lokacije: prva je bila u području parkinga na Stupu za On-road vožnju, dok je druga bila u kamenolomu firme HOUSE MILOS u Rakovici. Organiziran je bio i transfer za posjetitelje s jedne lokacije na drugu. Kod testiranja posjetitelji su se mogli uvjeriti u istinsku udobnost u vožnji koju nude sva vozila Renault Trucks. Kod Off-road test vožnji posjetitelji su naročito mogli uživati u korištenju automatiziranog mjenjača Optidriver+ koji je opremljen prilagođenim Off-road modusom za građevinska vozila i koji mobilnost čini prioritetom. Osim u test vožnjama posjetitelji su mogli uživati u bogatoj ponudi hrane i pića, glazbe, te animaciji.

Može se reći da jedino vremenski uvjeti nisu išli u prilog dok se s organizacijske strane event pokazao na visokoj razini. Uzmimo samo u obzir da je vozila za testiranje bilo čak 12 što nadmašuje i sve druge slične događaje organizirane od strane Renault Trucksa u drugim zemljama. Renault Trucks AdriAlps okupio je sljedeća vozila: od lako dostavnih vozila kao što je Renault Master (furgon i šasija s kabinom), Renault Maxity, zatim vozila za distribuciju Renault Midlum, Renault Premium Distribution, tegljača Renault Premium Route i Renault Magnum, i građevinskih vozila Renault Kerax, Renault Premium Lander. Posebno treba naglasiti da je novi Renault Master (predstavljen kao furgon i šasija za vrijeme ovog događaja) prvi put dijelom Renault Trucksove ponude u ovoj regiji.

U svakom slučaju ovaj događaj će ostati za pamćenje zbog profesionalnog pristupa, odražavajući ne samo kvalitetu proizvoda Renault Trucks, nego kvalitetu marke i njenu prisnost s klijentima, te će Demonstration Days događaj svakako imati pozitivan odjek na duge staze u Bosni i Hercegovini.

 

 

 

Bosna i Hercegovina dio je organizacije Renault Trucks AdriAlps koja pokriva države Švicrasku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosni iI Hercegovinu sa sjedištem u Švicarskoj. Renault Trucks ima mrežu od 4 partnera u Bosni i Hercegovini koja spadaju pod filijalu u Zagrebu (Hrvatska).