PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • iphone-truck-racing_01
    • iphone-truck-racing_02
    • iphone-truck-racing_03
    • iphone-truck-racing_04
 

28.04.2011

IGRA TRUCK RACING ZA iPHONE

VEŽITE SE: RENAULT TRUCKS ĆE PRETVORITI VAŠ iPHONE U TRKAĆI KAMION!

 

Za one koji vole uzbuđenja automobilskog sporta od sada mogu ostvariti svoje snove kao vozači trkaćeg kamiona, gdjegod se nalazili zahvaljujući novoj aplikaciji Renault Trucks Racing iPhone. Dostupna na App Store za € 0.79 i besplatna za vrijeme vikend utrka, s novom aplikacijom od Renault Trucka možete voziti do 160 km/h i natjecati se protiv suparničkih kamiona na tri različite staze i razine! Nakon Deliver Eye i NavTruck, ova nova aplikacija prati i dalje profesionalce cestovnog prijevoza i vozače u izvršavanju njihovih zadataka, ali ovoga puta na zabavan način.


Jureći stazom sa 160 km/h i gurani snagom od 1140 KS, odjednom strastveno poželite prestići kamion ispred vas. Bez imalo fair play igre suparnički kamion presječe vam put i prisili vas da se maknete sa staze. Možete psovati koliko god želite, ali je Game Over. Kada podignete glavu, ljudi za vašim stolom, u vlaku ili autobusu promatrat će vas u čuđenju… Dobrodošli u novu aplikaciju Renault Trucks Racing iPhone. Besplatna je za vrijeme vikend utrka, a ostalim danima možete je preuzeti po cijeni od € 0.79 u App Storu. Omogućuje Vam da ju igrate gdje god i kad god želite.
Aplikacija Renault Trucks Racing za iPhone daje igračima na izbor dva različita kamiona, tri staze i tri moda (trening, utrka i prvenstvo). Stoga će početnici, a i oni iskusni naći igru jednako zanimljivom, s obzirom da igra može biti programirana na tri različite razine (lagana, srednja i teška). Što je veća razina, to je teže upravljati kamionom, dok konkurencija postaje zahtjevnija!
Aplikacija se može preuzeti na sljedećoj poveznici: http://itunes.apple.com/en/app/renault-trucks-racing/id428944425?mt=8&ls=1
Prvenstveno namijenjena kao hobi ova nova aplikacija također će biti vrijedan pratitelj profesionalcima cestovnog prijevoza i vozačima tijekom njihova radnog dana. Kao i ostale aplikacije koje će se pojaviti i ova je direktno povezana sa sveobuhvatnom komunikacijskom politikom Renault Trucksa koja nudi aplikacije za smartphones  s ciljem da zadovolji želje i potrebe profesionalaca cestovnog transporta.

 

Foto:
iPhone Truck Racing 1, 2, 3 & 4: Nova igra Truck Racing za iPhone – profesionalcima i početnicima pruža mnogo zabave.

 

Priopćenje u PDF obliku možete preuzeti ovdje

 

Download igre Truck Racing ovdje