PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • 03_intermat1
    • 03_intermat2
    • 03_intermat3
 

22.03.2012

INTERMAT 2012

INTERMAT 2012: RENAULT TRUCKS SMANJUJE POTROŠNJU GORIVA

 

Renault Trucks će se predstaviti na salonu Intermat u Parizu (Villepinte) od 16. do 21.travnja 2012. Proizvođač će izložiti najnovije iz game vozila za građevinarstvo, kao i brojne verzije Optifuel Solutions za profesionalce u građevinarstvu. Ovo je prilika da Renault Trucks pokaže svojim klijentima najnovija rješenja u smanjenju potrošnje goriva za kamione.


Od 16. do 21. travnja Renault Trucks nastupit će na salonu Intermat u Parizu (Villepinte), namijenjenom za profesionalce u građevinarstvu, gdje će predstaviti cijelu gamu vozila za građevinarstvo. Njegovi klijenti upoznat će se s najnovijim izvedbama vozila kao što su Renault Premium Lander Optitrack 6x2 i Renault Kerax XTREM 8x4. Renault Midlum 4x4 i Renault Maxity kiper predstavit će ostatk game.


Štand Renault Trucksa (u dvorani 6, odjeljak C br. 75) istaknut će rješenja za smanjenje potrošnje goriva koja su dostupna za njegove klijente - obuka o racionalnoj vožnji Optifuel Training, nova usluga Optifuel Academy za optimiziranu potrošnju već od prvog kilometra, softver za upravljanje i nadgledanje flote vozila Optifleet, softver za praćenje potrošnje vozila Optifuel, GPS aplikacija za teška vozila za pametne telefone kako bi se izbjegli nepotrebno prijeđeni kilometri. Klijenti iz ove industrije vidjet će praktične korisne primjere za njihove svakodnevne aktivnosti. S tehnološke strane naglasit će se automatizirani mjenjač Optidriver+ i paket Optiroll koji koristi inerciju vozila za smanjenje potrošnje goriva. Za one koji žele ići i dalje po pitanju energetskih učinkovitosti tu je Clean Tech prostor namijenjen proizvođačevoj gami vozila a alternativnim energijama.


Intermat je istinska prilika za Renault Trucks da pokaže svojim kupcima sva sredstva i mogućnosti za smanjenje potrošnje goriva koje je razvio krenuvši od samog dizajna vozila do njegova korištenja.

 

Priopćenje u PDFu


Foto:
Renault Trucks će na Intermatu izložiti najnovije dopune u gami vozila za građevinarstvo te će istaknuti rješenja Optifuel Solutions za smanjenje potrošnje goriva.