PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • kerax_8x4_xtrem2
    • kerax_8x4_xtrem1
 

10.05.2012

RENAULT KERAX XTREM

RENAULT KERAX XTREM STIŽE U EUROPU


Nakon prodaje na internacionalnim tržištima, Renault Kerax XTREM sada stiže u Europu i to u verziji šasija 8x4. Ovo vozilo, posebno pogodno za rudnike i prijevoz građevinskog materijala dizajnirano je za prijevoz teškog tereta na izazovnim i teško pristupačnim terenima. Renault Kerax 8x4 XTREM dostupan je u snagama od 430 do 460 KS s motorima DXi11 Euro V EEV ili 480 do 520 KS s DXi13 Euro V EEV motorom.


Renault Kerax XTREM nastao iz Renault Keraxa s Heavy šasijom, napravljen je za veliku korisnu nosivost i najteže građevinske radove. Od 2007. godine 2000 ovih vozila već je prodano na internacionalnom tržištu. Ovo vozilo koncentrira najotpornija i najčvršća rješenja kako bi se pružila klijentima sva potrebna robusnost. Verzija 8x4, koja sada stiže i u Europu, posebno je prilagođena za rad u rudniku i u kamenolomu.


S ovim vozilom Renault Trucks nudi transportno rješenje visokih performansi i rentabilnosti zahvaljujući dokazanoj pouzdanosti vozila i niskoj potrošnji goriva. Renault Kerax 8x4 XTREM je idealan za prijevoz teškog tereta na Off-Road zadatcima i sposoban je upravljati u najekstremnijim uvjetima, posebno za lošeg vremena i na teško pristupačnim terenima.


To je zato jer Renault Kerax 8x4 XTREM već ima u standardnoj ponudi svu potrebnu opremu za teške zadatke: šasiju pojačanu dvostrukim uzdužnjacima koji idu sve od motora do samog kraja stražnjeg prepusta, ovjes pojačan s četiri parabolične opruge i pojačanu stražnju osovinu s kapacitetom za vertikalni utovar 36 t teškog tereta.

 

Priopćenje u PDFu

 

Foto:
Renault Kerax XTREM 1 & 2: Renault Kerax 8x4 XTREM novo je vozilo na europskom tržištu i savršeno je vozilo za radne operacije u teškim uvjetima.
Fotografije: © Renault Trucks