PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
 

28.09.2011

RENAULT MAGNUM - 20 GODINA - 2.DIO

20 USPJEŠNIH GODINA ZA RENAULT MAGNUM: DRUGI DIO

 

Drugi veliki događaj koji će obilježiti 20 uspješnih godina postojanja Renault Magnuma održat će se na poznatoj stazi Le Mans 24 Hours. Za vrijeme finalnih utrka europskog prvenstva Truck Racing i Francuskog kupa, Renault Magnum će doslovno imati pravi tulum! Retrospektivni prostor ponovno će prikazati 20 uspješnih godina. Ovo će biti također mjesto polaska putujuće izložbe. Nadalje, da bi popratio ovaj završni popularni događaj sezone Renault Trucks osmislio je svakako nezaobilazni program. Bit će prezentacija i zabave, za mlade i stare, za obitelj i za sve vozače obožavatelje Renault Magnuma, drugim riječima za svakoga ponešto! Stoga ne propustite biti u Le Mansu 08. i 09.10.!


Svi oni koji su propustili slavlje za 20. rođendan Renault Magnuma na stazi Magny-Cours imaju priliku to nadoknaditi 08. i 09.listopada kada će 5 generacija Renault Magnuma krenut prema Le Mansu gdje će biti izloženi tijekom utrke 24 Hour Truck. Posjetitelji će također biti u mogućnosti vidjeti glavnu zvijezdu, Renault Magnuma koji je vozio slavnom cestom Road 66 kao i one koji su pobijedili na natječaju za najljepše ukrašen Renault Magnum. Jedan među njima osvojio je proizvođačev pokal dok je drugi dobio nagradu publike. Ovih osam vozila otvorit će paradu kamiona za vrijeme utrka.


Slavlje će se održati pod budnim okom "Be part of the legend" ukrašenog Renault Magnuma kojeg smo također mogli vidjeti u Magny-Coursu. S obzirom na uspjeh koji je polučila ova retrospektivna izložba tijekom prethodne utrke Francuskog kupa utrke kamiona, Renault Trucks je odlučio ponovno je prikazati. Stoga će opet predstaviti najveće etape razvoja povijesti Renault Magnuma. Kad Grand Prix završi, ova će putujuća izložba ići na turneju po Francuskoj kod Renault Trucks koncesionara.


50 vozača sudionika na utrci Magny-Cours dobit će set naljepnica "Be part of the legend". Tako će i oni moći pokazati svoj status člana "zajednice Renault Magnum" i ponos što voze ovo vozilo. Što se tiče članova TruckDriver Club, oni će imati priliku ručati s timom Aravi koji je ovu sezonu sponzorirao Renault Trucks.
Vikend će također biti obilježen brojnim animacijama kao što su vatromet koji će obasjati Renault Magnume, spektaklima s navijačicama, dijeljenjima slatkiša, itd…


Sljedeće slavlje povodom 20 godina postojanja Renault Magnuma bit će na Solutransu od 29.studenog do 3.prosinca 2011. u izložbenom centru Lyon Eurexp.

 

Priopćenje u PDFu

 


Foto:
20 godina Renault Magnuma 1, 2 & 3: 08. i 09.listopada bit će svečano okupljanje u Le Mansu svih generacija Renault Magnuma, pobjednika na natjecanju na stazi Magny-Cours i posebnog izdanja vozila Renault Magnum Route 66.
Fotografije: © Renault Trucks