PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • renault-magnum-1
    • renault-magnum-2
 

10.11.2011

RENAULT MAGNUM-20 GODINA-3.DIO

20 USPJEŠNIH GODINA ZA RENAULT MAGNUM: TREĆI DIO

 

Francuski vozači i vlasnici Renault Magnuma još jednom će imati priliku slaviti 20. rođendan Renault Magnuma i pokazati koliko su ponosni što voze jedno od najprestižnijih vozila za duge pruge. Renault Trucks organizira 2. i 3.prosinca okupljanje Renault Magnuma na salonu Solutrans koji će se održati u Lyonu od 29.studenog do 3.prosinca. Bit će pozvano 50 vozača odabranih slijedom njihove registracije na web stranici www.jentredanslalegende.com. Nakon toga isti će se naći iza kulisa proizvođača, a 2.prosinca sudjelovat će u posebnom konvoju koji će ići od sjedišta Renault Trucksa do Eurexpa, izložbenog centra u Lyonu.


Nakon komemorativnih događanja na stazama Magny-Cours i le Mans, Renault Trucks još jednom okuplja francuske obožavatelje Renault Magnuma, ljude koji ne mogu zamisliti biti na cesti bez ovoga posebnog vozila. Ovaj događaj odvijat će se na salonu Solutrans od 29.11. do 03.12.2011. na Eurexpu, izložbenom centru u Lyonu. Pozvani su da sudjeluju u posebnom konvoju od sjedišta Renault Trucksa do Solutransa.
Prijava ne može biti jednostavnija. Samo treba posjetiti link www.jentredanslalegende.com i staviti sliku svoga Renault Magnuma. Sudionici mogu dijeliti te fotografije i na Twitteru, Facebooku i putem e-maila kako bi im njihovi sljedbenici pružili podršku! 50 vozača bit će odabrano i pozvano da dođe sa svojim Renault Magnumom u sjedište Renault Trucksa. Na isti dan oko 16h Renault Magnumi krenit će prema izložbenom centru u obliku konvoja koji sigurno neće proći nezapaženo na cestama Lyona!

 

Foto:
Renault Magnum 1 & 2: Povodom 20. rođendana Renault Magnuma 02. prosinca krenut će konvoj od 50 Renault Magnuma od centrale Renault Trucksa u smjeru Solutransa, u izložbenom prostoru Eurexpa.

Fotografije: © Renault Trucks


Download priopćenje u PDFu