PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • truck-racing-jarama-1
    • truck-racing-jarama-2
    • truck-racing-jarama-3
 

07.10.2011

TRUCK RACING JARAMA

RENAULT TRUCKS-MKR TECHNOLOGY „U ZASJEDI“

 

S jednom pobjedom i 4 mjesta na podijumu, tim Renault Trucks-MKR Technology lijepo se predstavio u Jarami, u Španjolskoj. Učvrstio je svoje drugo mjesto u ekipnom rangiranju. Još preostaje samo jedna utrka do završetka sezone, titula je na dohvat ruke i tim će se boriti do samog kraja. Sve će se odigrati u Le Mansu, 08. i 09. listopada, u finalu koje obećava sjajan spektakl. Jarama Grand Prix omogućio je Iberijskoj filijali da ugosti više od 350 klijenata I predstavi gamu Renault Trucks kao i raznolike atrakcije predviđene za 40 000 posjetitelja.


Nakon sjajnih 1-2-3 u Mostu (kada su tri kamiona zauzela prva tri mjesta), tim Renault Trucks-MKR Technology skoro je ponovio ovaj uspjeh za vrijeme subotnje utrke u Jarami. Naime Markus Bösiger i Markus Oestreich zauzeli su prvo i drugo mjesto, dok je Adam Lacko zaostajao manje od sekunde da se popne na treću stepenicu podijuma! Usprkos nedjeljnom sudaru u kojem je sudjelovalo prvih šest kamiona, uključujući i tri MKR vozača, tim je uspio učvrstiti svoje drugo mjesto u ekipnom rangiranju sa ukupno više od 100 bodova prednosti pred trećeplasiranim. U individualnom rangiranju Adam Lacko je trenutno treći s 283 boda, dok su dva Markusa na petom, odnosno šestom mjestu (s 257 i 240 osvojenih bodova).


Događaj u Jarami koji se održao u ljetnim uvjetima (temperature su prelazile 30° u subotu i nedjelju), dao je priliku iberijskoj filijali Renault Trucksa da istakne marku. „Selo“ zona, prostor od nekih 500 m², ugostio je posjetitelje koji su se došli diviti vozilima iz game (od Renault Mastera do Renault Sherpa i Renault Magnum) i uživati u raznim atrakcijama. Još uvijek jednako popularni Renault Trucks Racing simulatori okupili su na stotine strastvenih zaljubljenika. Zahvaljujući organiziranom natjecanju kroz čitav vikend nekoliko stotina entuzijasta moglo se međusobno natjecati, a najbolji među njima kući su otišli s poklonima.


U “paddock” zoni Renault Trucks Iberia ugostio je preko 350 klijenata i VIP goste koji su svjedočili utrci u najboljim mogućim uvjetima, na terasi, sa prekrasnim otvorenim pogledom.


Sljedeća i završna utrka sezone održat će se 08. i 09.10 u Le Mansu u Francuskoj za vrijeme susreta 24 Hour Truck Racing.

 

Download u PDFu

 

Foto: Truck Racing Jarama 1, 2, 3.jpg: Napetost se nastavlja – finalna utrka sezone odredit će pobjednika.
Fotografije: © Renault Trucks