PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • truck_racing_most_2011_1
    • truck_racing_most_2011_2
    • truck_racing_most_2011_3
 

02.09.2011

TRUCK RACING MOST

(VRLO) LIJEP VIKEND ZA TIM RENAULT TRUCKS-MKR TECHNOLOGY

 

Pobjeda, tri podijuma za tri Renault Trucks kamiona… Na domaćem terenu u Češkoj tim Renault Trucks-MKR Technology zasigurno je svoje gledatelje učinio ponosnima. U prvoj vikend utrci Adam Lacko odnio je svoju prvu pobjedu na europskom prvenstvu Truck Racing te stvorio tendenciju ka pobjeđivanju. U nedjelju, tim je postigao trostruku pobjedu sa svoja tri kamiona zauzevši sva mjesta na podijumu! Cilj s početka sezone da se zadrži kruna prvaka nikad do sada nije bio izgledniji! Pod šatorom Renault Trucksa i na tribinama oduševljenje nije krilo oko 1100 uzvanika.
Prva pobjeda važna je etapa u svakoj sportskoj karijeri. Stoga će se mladi Adam Lacko dugo još sjećati kako je u Mostu, u Češkoj, osvojio startnu poziciju i zauzeo po prvi puta najvišu stepenicu na podijumu na Grand Prix utrkama kamiona. Ova pobjeda podsjetila je cijeli tim koliko ugodan može biti okus pobjede. Ali je najbolje tek uslijedilo kad su sutradan u prvoj utrci sva tri vozila zauzela prva tri mjesta! Ovaj povijesna trostruka pobjeda nije se mogla dogoditi u bolje vrijeme. S jedne strane odigrala se pred gledateljima u Mostu, vatrenim navijačima tima MKR Technology čije je sjedište udaljeno svega nekoliko kilometara, a s druge strane otvorila je mogućnost zadržavanja krune europskog prvaka. Sa samo 32 boda iza vodećeg i sa tri utrke koje slijede sve je moguće.
40 000 gledatelja bilo je oduševljeno sa tako spektakularnim događajem. Među njima je bilo 1000 klijenta iz Austrije, Švicarske, Češke, Poljske i Njemačke koje je pozvao Renault Trucks za vikend da uživaju u utrkama sa terase i šatora Renault Trucks Racing. Kao “Pace Truck” za četiri utrke služilo je posebno izdanje vozila Renault Premium Truck Racing a cijela je Renault Trucks gama bila izložena oko staze. Sljedeći događaj prvenstva je Zolder Grand Prix 17. i 18. rujna u Belgiji.

 

 

Priopćenje u PDFu

 

 

Foto: Vozači timova Renault Trucks-MKR Technology i MKR Team 14 Juniors pokazali su da su sposobni voziti u svim vremenskim uvjetima i nagradili su sebe a i gledatelje s nekoliko mjesta na podijumu.