PRESS


  • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
    • truck-racing-misano-1
    • truck-racing-misano-2
    • truck-racing-misano-3
    • truck-racing-misano-4
 

27.05.2011

TRUCK RACING U MISANU

POD SUNCEM MISANA

 

Ovoga je vikenda staza Misano u Italiji bila domaćin jedne dionice prvenstva Truck Racing Championship i to 20. godinu zaredom! No, usprkos sunčanom i toplom ljetnom vremenu, na stazi atmosfera nije bila nimalo opuštena već se vodila žestoka borba. Na kraju je tim Renault Trucks-MKR Technology osvojio tri odličja u četiri utrke toga vikenda, a to je bila i prilika da se mladi Adam Lacko doista dokaže. Osvojivši dva četvrta mjesta potvrdio je svoj potencijal za nadolazeća natjecanja. Renault Trucks je u paddocku obavio složene pripreme kako bi toga vikenda dočekao više od 800 gostiju, a pripremili su i mnoge atrakcije za publiku – sve je ovo još jednom požnjelo veliki uspjeh.


Drugom je utrkom sezone Truck Racinga potvrđeno da će u prvenstvu 2011. biti uzbuđenja i ozbiljnog natjecanja. Na stazi u Misanu utrke su doveden do usijanja, a nije se radilo samo o podizanju temperature! Vozači su preuzimali vodstvo, napadali iz svih smjerova, iskušavali vozila u bliskim susretima… Drugim riječima, svi su napeto gledali utrke!


Na kraju su vozači tima Renault Trucks-MKR Technology u četiri utrke osvojili tri mjesta na pobjedničkom postolju, čime je tim zadržao drugo mjesto u ukupnom poretku. S dva četvrta mjesta, mladi Adam Lacko jasno je dokazao svoj potencijal. Sad još samo treba bolje usmjeriti svoj žarki entuzijazam. Štoviše, mladi su vozači u Italiji podigli poprilično prašine, dok su članovi tima MKR Team14 Juniors, Adam Lacko i Antony Janiec, došli do najvišeg mjesta na pobjedničkom postolju.


Što se tiče dobrodošlice za posjetitelje, Renault Trucks Italy zauzeo je terasu s pogledom na stazu i štand Renault Trucks-MKR Technologies, tako da su svi posjetitelji (a tijekom vikenda bilo ih je više od 500) mogli uživati gledajući utrku iz prvog reda. Također su imali priliku vidjeti posebno izdanje Renault Premium Truck Racing u akciji na stazi, kao vozilo za asistenciju. Šator podignut pored službenoga štanda cijelog je vikenda bio pun i primio je više od 300 posjetitelja. Iako još uvijek nisu objavljene službene brojke, sigurno je da je velik broj gledatelja – uključujući i brojne obitelji – došao na ovu 20. utrku Truck Racinga u Misanu. U prijateljskoj, obiteljskoj i raspoloženoj atmosferi svi su mogli uživati u raznovrsnim utrkama, kao i u izložbi okićenih kamiona i u atrakcijama u paddocku poput trkaćih simulatora Renault Trucks, službenog dućana proizvođača i izložbe različitih vozila iz njegove ponude. Sljedeći je susret u Albaceteu u Španjolskoj za dva tjedna. A ondje će ponovno biti vruće!

 

Cijelu objavu u PDF obliku pogledajte ovdje

 

Foto: Truck Racing Misano 1, 2, 3 i 4: Unatoč sunčanom vremenu, vozači kamiona Renault Racing Truck nisu bili u opuštenom raspoloženju te su nam pružili uzbudljivu utrku i žestoko natjecanje.