PRESS


 • FOTOGRAFIJE U VISOKOJ REZOLUCIJI
  • truckers-gallery-1_1
  • truckers-gallery-2_1
  • truckers-gallery-3_1
  • truckers-gallery-4_1
  • truckers-gallery-5_1
 

23.05.2011

TRUCKERS GALERIJA

TRUCKERS GALERIJA

 

Nova aplikacija za iPhone od Renault Trucksa Truckers Gallery pruža vozačima mogućnost da dijele između sebe fotografije kamiona. Besplatno dostupna u App Store (uskoro i za Android), ova jedinstvena galerija postupno će biti nadograđena doprinosima vozača iz cijelog svijeta. Jednom kad je aplikacija preuzeta svatko može dodavati svoje fotografije, gledati galeriju kao slideshow ili pronaći fotografiju prema njenom opisu, određenom Renault Trucks modelu i čak prema geografskom podrijetlu. Ova aplikacija nadopunjuje ponudu Renault Trucksovih aplikacija dostupnih u Apps store, a one uključuju NavTruck, Deliver Eye ili Renault Trucks Racing. Sve one su prije svega dizajnirane za vozače i ljubitelje kamiona.


Nova Truckers’ Gallery koja je besplatna na stranici App Store zamišljena je kao prostor gdje vozači kamiona i entuzijasti širom svijeta mogu između sebe dijeliti svoje fotografije. Oni će biti zaduženi za oživljavanje galerije stavljajući vlastite fotografije vozila Renault Trucks. Galeriju mogu također koristiti kao bazu podataka. Fotografije će se moći pretraživati prema ključnim riječima, geografskom položaju ili prema specifičnom Renault Trucks modelu. Jednom kad odabere određenu fotografiju, korisnik ju može poslati svojim kontaktima putem elektronske pošte (e-mail) ili je može preuzeti na svoj mobitel. Svaki mjesec fotografija koja dobije najviše glasova bit će istaknuta i predstavljena kao “fotografija mjeseca”
Posljednjih godina smartphonesi, a posebno iPhone, sve više igraju važnu ulogu u svakodnevnom životu vozača. Renault Trucks ide ukorak s ovim promjenama te nudi aplikacije kako bi zadovoljio njihove želje i potrebe. Postoji NavTruck, specifičan GPS sustav za teška teretna vozila i Deliver Eye, aplikacija koja omogućuje slanje geografski locirane fotografije u slučaju kašnjenja ili oštećenja robe. Obje ove aplikacije napravljene su kako bi olakšale vozačev svakodnevni život. Također je u ponudi i Renault Trucks Racing, videoigra simulacije utrka kamiona, kao i Truckers Gallery, koje su dizajnirane za trenutke opuštanja i za međusobno dijeljenje entuzijazma prema kamionima.
Sva aplikacije od proizvođača mogu se pronaći pretragom naziva "Renault Trucks" u App Store ili na tržištu Androida.

Priopćenje u PDFu

 

Download aplikacije OVDJE

 

Foto:
Truckers’ Gallery 1, 2, 3, 4 & 5: Nova aplikacija od Renault Trucksa nudi različite mogućnosti gledanja i dijeljenja fotografija kamiona.